Studiu! Mecanicii homosexuali se dau de gol extrem de ușor: li se tot scoală de la mirosul de vaselină

Probabil breasla în care e cel mai greu să ascunzi că ești gay este cea a mecanicilor auto, spune un studiu recent al cercetătorilor britanici. Din cauza interacțiunii constante cu vaselina și mirosul specific al acesteia, mecanicii homosexuali au constant erecții violente, spre nedumerirea colegilor de service auto.

”De cele mai multe ori, mecanicii gay asociază mirosul de vaselină cu activitățile specifice, se știu ele care sunt, așa că manifestă erecții sănătoase în mod inconștient, fără ca măcar să realizeze ce li se întâmplă”, spune cercetătorul Pierre de Cebal, inițiatorul studiului. ”Și, evident, colegii încep să-și pună întrebări și într-un final realizează că colegul cu erecții de la vaselină este gay.”

Pe lângă erecție, există și alte indicii care dau de gol un mecanic auto homosexual, au mai descoperit autorii studiului. ”De obicei, în service-urile cu mecanici gay dispar constant de pe stoc chei tubulare, leviere sau furtunuri. Și se aruncă multe scule pe jos, în speranța că cineva se va apleca după ele”, a explicat Pierre de Cebal.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
28 iulie 2017 16:07
Citește mai mult despre: homosexual mecanic auto vaselina

Alte articole

Vezi mai mult