Studiu! Medicii au descoperit că bărbații care își țin penisul pe partea incorectă sunt mai predispuși la cancer

Atenție, bărbați! Chiar dacă aveți o parte preferată pe care vă țineți penisul, și cu siguranță aveți una, nu trebuie să dezvoltați o fixație cu ea. Asta pentru că medicii au descoperit recent că un penis ținut pe partea incorectă te predispune într-o mai mare măsură la anumite tipuri de cancer.

”Sfatul meu este ca toți bărbații să-și țină de aici încolo penisul pe partea corectă”, recomandă reputatul specialist Pierre de Cebal. ”Chiar dacă unora le vine greu să renunțe la partea cu care s-au obișnuit de când se știu, când e vorba de un pericol precum cancerul, nu trebuie să stai pe gânduri, ci să acționezi: mută-ți penisul pe partea corectă acum!”

Pe lângă o mai mică vulnerabilitate în fața cancerului, ținerea penisului pe partea corectă are și alte efecte benefice pentru bărbat. ”Cu timpul, penisul se va simți mult mai în largul său, ceea ce va duce la erecții mai ferme, dar și la performanțe sexuale sporite. Să zicem doar că orice femeie va simți diferența între un bărbat care și-o ține corect și unul care a ales partea greșită pentru penisul său”, a adăugat Pierre de Cebal.

Scris de Calin
12 februarie 2018 18:02
Citește mai mult despre: cancer medic studiu

Alte articole

Vezi mai mult