A venit frigul! Vânzările de țigări au crescut masiv în ultimele zile, pe fondul gerului, pentru că mulți români încearcă să se mai încălzească și ei cum pot. Cei mai friguroși fumează câte două țigări simultan și mulți s-au apucat de fumat doar ca să simtă pentru o clipă dogoarea plăcută a unei țigări aprinse lângă obraz.fumator_frig.jpg

În București, localitate sinistrată de pesedism, situația avariilor constante la RADET și hoția Gabrielei Firea au făcut ca peste 80% din populație să devină fumători.

Un alt mare avantaj al fumatului e că în locurile din exterior dedicate fumătorilor se află și încălzitoare electrice sau pe gaz, și dacă tot ești acolo, de ce să rămâi fumător pasiv ca fraierul, mai bine bagi și tu una. A apărut inclusiv întrebarea: ”Boss, dai și tu o țigară, că mi-e frig?”.

”În orice caz, o țigară normală e infinit mai bună decât un căcat electronic, care doar te ucide încet și nu te încălzește deloc”, declară tutunologul Decebal Popescu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Tuesday, 31.12.2019 09:49 IT & Știința

National Cinematografic