Bei? Fumezi? Bagi în venă? Stai liniştit! Atâta timp cât nu intri pe gândul.info, ştirileprotv.ro, click, cancan, libertatea sau sport.ro, ai toate şansele să trăieşti mult şi bine şi să-ţi vezi strănepoţii. Un studiu a demonstrat că doar o jumătate de oră petrecută citind un tabloid românesc are aceleaşi efecte cu ani buni de alcoolism.redactorii_de_tabloid_tinta_pedofililor.jpg

“Am menţionat în treacăt medicului meu de familie că am citit ceva despre Bianca Drăguşanu pe un tabloid şi s-a făcut pământiu. Mi-a făcut imediat un RMN, electrocardiogramă, radiografii şi chimoterapie. Mi-a spus că a mai văzut pe cineva care citea tabloide, dar acum nu mai vine, pentru că i s-a ciuruit creierul şi nu mai ştie unde e cabinetul medical”, spune Victor R, român căruia pericolul tabloidelor i-a trecut pe la ureche.

Victor R spune că are un coleg de birou care citeşte tabloide zilnic şi îi pregătiseră dosarul de pensie, că arăta de vreo 80 de ani. Când i-au verificat actele, au aflat că de fapt avea 28.

Cei de la tabloide se scuză însă, spunând că avertismentele sunt foarte vizibile în site: Credeţi că noi scriem degeaba “Rămâi prost!”, “Ştirea care o să te trepaneze!”, sau “Lobotomie sigură! Dă click aici!” în site?

Scris de Ionut | Monday, 04.08.2014 19:50 IT & Știința

National Cinematografic