Studiu: O jumătate de oră pe tabloidele româneşti omoară mai mulţi neuroni decât o viaţă de beţie

Bei? Fumezi? Bagi în venă? Stai liniştit! Atâta timp cât nu intri pe gândul.info, ştirileprotv.ro, click, cancan, libertatea sau sport.ro, ai toate şansele să trăieşti mult şi bine şi să-ţi vezi strănepoţii. Un studiu a demonstrat că doar o jumătate de oră petrecută citind un tabloid românesc are aceleaşi efecte cu ani buni de alcoolism.

“Am menţionat în treacăt medicului meu de familie că am citit ceva despre Bianca Drăguşanu pe un tabloid şi s-a făcut pământiu. Mi-a făcut imediat un RMN, electrocardiogramă, radiografii şi chimoterapie. Mi-a spus că a mai văzut pe cineva care citea tabloide, dar acum nu mai vine, pentru că i s-a ciuruit creierul şi nu mai ştie unde e cabinetul medical”, spune Victor R, român căruia pericolul tabloidelor i-a trecut pe la ureche.

Victor R spune că are un coleg de birou care citeşte tabloide zilnic şi îi pregătiseră dosarul de pensie, că arăta de vreo 80 de ani. Când i-au verificat actele, au aflat că de fapt avea 28.

Cei de la tabloide se scuză însă, spunând că avertismentele sunt foarte vizibile în site: Credeţi că noi scriem degeaba “Rămâi prost!”, “Ştirea care o să te trepaneze!”, sau “Lobotomie sigură! Dă click aici!” în site?

Scris de Ionut
4 august 2014 19:08
Citește mai mult despre: alcool sanatate tabloid

Alte articole

Vezi mai mult