Studiu: Oamenii care citesc zilnic Talmudul au mai mulţi bani decât cei care citesc Biblia

Credinţa e bună, dar numai dacă o faci cu cap! S-a descoperit că cei care citesc 10 minute pe zi din Talmud câştigă în medie de 3000 de ori mai mult decât cei care citesc Biblia. Studiul arată şi o discrepanţă calitativă serioasă între cititorii de Talmud şi cei de Biblie: Cititorii de Biblie pot să citească din Biblie chiar şi 8 ore pe zi, că tot săraci rămân.

Studiul arată că, în medie, un cititor de Talmud are cel puţin 25.000.000 dolari, în timp ce un cititor de Biblie are datorii, în general la un cititor de Talmud.

În timp ce cititorii de Talmud trăiesc în case somptuoase şi îşi pot petrece vacanţele oriunde în lume, cititorii de Biblie îşi petrec timpul căutând prin ghene de gunoi şi reparându-şi casele din carton sau chirpici şi nu pot pleca în vacanţă nicăieri, pentru că cititorii de Talmud nu le dau vize.

„E incredibil. A reieşit că citirea Talmudului e mai eficientă decât absolvirea unei universităţi, iar citirea Bibliei pare să producă efecte mai grave decât dacă te-ai fi născut cu jumătate de creier”, spune Decebal Popescu, autorul studiului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
19 martie 2015 18:26
Citește mai mult despre: avere bani Biblie studiu Talmud

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult