Studiu! Pasagerii care urcă în staţii cu peron pe dreapta sunt mai inteligenţi

Zvonurile existau de ceva timp, dar iată că ştiinţa confirmă oficial valoarea superioară a pasagerilor de la metrou care urcă în staţii cu peron pe partea dreaptă. Aceştia greşesc ieşirile mult mai rar, spre deosebire de cei care urcă pe stânga, care se opresc în drum, întreabă alţi pasageri şi deranjează pe toată lumea.

“Pe ăştia cu peron pe stânga îi vezi încă de la intrarea în staţie. Bagă cartela invers, încearcă să intre pe la turnichetul de ieşire, se blochează cu sacoşa de rafie în turnichet, pe urmă stau pe stânga pe scara rulantă chiar şi la coborâre. Se vede că nu prea îi duce capul”, explică Decebal Popescu, cercetător care urcă într-o staţie cu peron pe dreapta.

Concluzia studiului e simplă: Cei care urcă în staţii cu peron pe stânga sunt ceva mai proşti decât ceilalţi pasageri. Acesta e şi motivul pentru care mulţi bucureşteni se mută din staţii cu peron pe stânga în staţii cu peron pe dreapta: “Simt că mă sufoc la Tineretului, e cu peron stânga şi o iau razna când îi văd pe cercopiteci cum încearcă să urce înainte să coboare toţi din vagon”, spune Marian Coltea.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
3 decembrie 2018 16:24
Citește mai mult despre: Metrorex scară rulantă studiu vagon

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult