Studiu. Pe lângă îngerul păzitor, românii au şi îngerul ciorditor, care îi ajută să fure

O echipă de savanţi care cercetează fenomenele asociate nimbului extra-corporeal (aură, pentru profani), au descoperit că spre deosebire de ceilalţi europeni românii au şi un înger ciorditor, nu doar un înger păzitor. Îngerul ciorditor este endemic în România şi prezent permanent la toţi cetăţenii, chiar şi atunci când persoana se naşte fără înger păzitor.

“Desfid savanţii de Facebook, care vorbesc slobod despre fenomenologia îngerului ciorditor. Ei vorbesc din auzite. Noi putem măsura cu aparatura noastră exact momentul în care îngerul ciorditor intervine şi te îndeamnă să iei şpagă, să furi brichete şi să faci toate acele mici găinării care caracterizează un român tipic”, spune Decebal Popescu, expert în aură.

Îngerul ciorditor este singurul înger cu mustaţă şi e mereu vesel. Are în braţe o pungă cu bani, cu care ademeneşte românul şi-l pune pe calea furtişagului. El însoţeşte mereu românul, merge cu el chiar şi în străinătate, îl îndeamnă să fure locuri de parcare şi în avion îl pune să fure locul la geam.

În momentele dificile îngerul ciorditor apare şi-l ajută pe român să vadă ce e de furat prin zonă, apoi îl previne dacă se apropie poliţia.

Scris de Ionut
7 iunie 2019 16:06

Articole asemanătoare

Vezi mai mult