Lupta împotriva corupţiei pare sortită eşecului. Un studiu arată că încă nu avem infrastructura necesară pentru a produce curent destul pentru execuţia tuturor corupţilor. Până la finalizarea reactoarelor 3 şi 4 de la Cernavodă, şi tu te poţi implica! Fiecare oră în care nu vă uitaţi la televizor înseamnă un corupt electrocutat, fiecare oră cu Facebook-ul stins înseamnă 100 de KWh în plus băgaţi în ţeasta unui parlamentar.curent_electrocutat_corupti.jpg

Specialiştii spun că pentru corupţi ideal e scaunul electric cu curent alternativ, ca să-i chinuie cât mai rău şi, dacă nu sunt bani, pot fi curentaţi mai mulţi, într-un cazan mare cu apă sărată, ca să aibă conductivitate mai mare.

Pentru că există aceste lipsuri, marile întreprinderi vor subvenţiona curentarea corupţilor, iar casele de sănătate vor deconta electrocutările bugetarilor care pretind şpagă. În orice caz, există posibilitatea curentării în serie, adică 2-300 de corupţi se ţin de mână şi la fiecare capăt se bagă curent, stil numit şi hora corupţiei.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 18.06.2015 19:06 IT & Știința

National Cinematografic