Studiu. Românii care sparg ziduri prin casă speră de fapt să mai găsească o cameră!

Un studiu îngrijorător arată că persoanele care sparg ziduri cu bormaşina nu încearcă nicidecum să agaţe tablouri prin casă, ci speră să dea peste vreo cameră suplimentară, de care nu ştie nici măcar administratorul.

“L-am găsit pe vecinul meu azi-noapte la mine în bucătărie, cu o bormaşină şi o busolă. Mi-a zis că mi-a spart zidul pentru că e o cameră secretă, cum găsea Lara Croft în Tomb Raider, şi să-l ajut să rezolvăm un cifru secret al maiaşilor, pe care l-a găsit în baie, lângă contorul de apă rece”, spune Marian, din Capitală.

Experţii în imobiliare spun însă altceva: “Nu mai deranja vecinii! De când se dă cu bormaşina la tine în bloc nu crezi că s-ar fi găsit camera aceea secretă, pe care o cauţi?”. Un alt sfat pentru bormaşinişti e să ceară planurile blocului de la administrator, să se convingă că nu sunt camere nedescoperite.

Sau, dacă chiar vrei un apartament mai spaţios, ai şanse mult mai mari să-l găseşti la târgul Imobiliarium, între 12 şi 14 Octombrie, în spatiul special amenajat in parcarea complexului comercial Baneasa. Anul acesta sunt 62 de dezvoltatori, cu 88 de ansambluri rezidenţiale şi 22.600 locuinţe disponibile, deci ai toate şansele să găseşti ce casă îţi doreşti!

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

9 octombrie 2018 11:38
Citește mai mult despre: bormasina casa imobiliare targ

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult