Studiu! Românii se mută în apartamente mai mari nu pentru că li se mărește familia, ci ca să aibă loc pentru punga cu pungi

Încă un mit demontat de cercetătorii Institutului de Tendințe Sociale și Obținerea Muștarului din Tecuci. Românii nu caută să se mute în apartamente mai mari atunci când li se mărește familia, așa cum există tendința să se presupună, că dintr-un motiv mult mai practic: ca să facă loc pungii cu pungi.

”Dacă un copil crește, nu trebuie să cumpăr un apartament mai mare, că poate să rămână în aceeași cameră și la 16 ani”, explică unul din subiecții studiului. ”Punga cu pungi, în schimb, ajunge cu timpul la dimensiuni apreciabile și în cele din urmă ocupă o cameră întreagă. În acel moment, evident, soluția este să luăm un apartament mai mare, în care punga cu pungi să poată acumula noi și noi pungi în continuare.”

Cercetătorii tecuceni au mai descoperit că punga cu pungi este și principalul motiv pentru care românii pleacă în vacanțe. ”Sunt vânate stațiunile cu multe supermarketuri, de unde românii își pot cumpăra pungi personalizate cu numele comerciantului. Mulți chiar merg cu bagaje goale, care la întoarcere sunt pline de pungi cu diverse nume de supermarketuri pe ele. O pungă cu pungi cât mai voluminoasă și mai variată este ceea ce-i face pe români să plece în concedii la greci sau la bulgari”, spun cercetătorii.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
1 august 2017 12:08
Citește mai mult despre: punga cu pungi

Alte articole

Vezi mai mult