Deşi China vine puternic din urmă, continuăm să fim lideri mondiali la decese, potrivit unui studiu făcut de savanţii de la Institutul Deceselor şi Înhumărilor din România. Nu este deloc întâmplător, susţine reputatul Decebal Popescu.accident_coronavirus.jpg

“România are toate condiţiile pentru a rămână încă mult timp în topul deceselor care puteau fi evitate, pentru că avem nu doar drumuri proaste, ci şi un număr mare de cretini cu permis auto, care nu doar se sinucid cu maşina, ci omoară şi mulţi alţi oameni nevinovaţi, pasageri sau alţi şoferi”, spune savantul.

În timp ce în China numărul deceselor va scădea după o perioadă, pentru că va fi descoperit un vaccin, în România morţii vor continua să fie tot mai mulţi, pentru că la noi prostia şi hoţia nu dispar niciodată şi nici nu se reduc. Numărul morţilor este depăşit doar de numărul patrioţilor mândri de ţara lor superbă, care nu realizează în ce cocină morbidă trăiesc de fapt, precizează acelaşi savant.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Monday, 03.02.2020 18:42 IT & Știința

National Cinematografic