Studiu! Un IT-st vede, în medie, trei femei pe an în viaţa adevărată

Deşi au o viaţă virtuală extrem de agitată, se pare ca în lumea reala IT-ştii sunt foarte discreţi. Un studiu comandat recent de Universitatea Politehnică arată că cei mai mulţi bărbaţi din sectorul IT nu au mai văzut de peste doi ani o femeie cu care să nu fi fost rude.

„În facultate a fost nebunie. Erau totuşi trei studente, chiar daca restul de 2.000 eram bărbaţi. Dar mai vorbeai cu ele, le vedeai pe la cursuri, ce mai, viaţă adevarată. După ce m-am angajat însă, calculatorul imi răpeşte tot timpul, aşa că nu prea mai ies în oraş. Acum vreo două luni am fost să dau o tură prin cartier şi, cum era 2 dimineaţa, am văzut două tinere cum se întorceau din club”, s-a lăudat Maximilian, un programator bucureștean.

Un alt caz a şocat recent opinia publică! Un inginer de software din Militari a publicat cea mai bine documentată monografie a industriei pentru adulţi. Cuprinzând mii de pagini împărţite în nouă volume, lucrarea i-a lăsat mască inclusiv pe cei din branşă, care nici nu bănuiau că există atâţia actori. „Visul meu este ca în următorii 3-4 ani să ies cu o fată la un suc”, a dezvăluit temerarul autor.

Scris de TNR
30 iunie 2014 15:06

Alte articole

Vezi mai mult