Studiu. Un pahar de rachiu face femeia mai mișto decât orice filtru de Instagram

Un studiu recent dă complet peste cap ceea ce știam despre filtrele de Instagram. Se pare că femeile de fapt aruncă banii aiurea cumpărând filtre pe bază de software care să le facă să pară mai atrăgătoare în fotografii. De fapt, cu aceiași bani, ar putea să le dea bărbaților câte un pahar de rachiu, whisky sau câteva beri, iar efectul ar fi de 100 de ori mai puternic. Bărbații le-ar vedea ca pe cele mai frumoase ființe, ca pe niște creaturi angelice, superbe.

”Un filtru are limitele lui, dar puterea băuturii e nelimitată. De exemplu, pe Loredana poți să pui 30 de filtre și tot ca o baborniță arată. Dar dă-i unui bărbat o cană de vin și în câteva minute el o va vedea inclusiv pe Loredana mai frumoasă decât a fost vreodată, că aia și când era tânără era urâtă cu spume”, declară psihologul Decebal Popescu.

”Cu băutura, orice femeie, oricât de pocită ar fi la față, devine o divă serenă. În loc să bagi filtre și să pescuiești un bărbat pe Instagram, alege unul care îți place, bagă băutură în el și se va îndrăgosti de tine pe loc. Totul e să-l ții pe o alcoolemie suficientă cât să creadă mereu că arăți bine, sau să faci în așa fel încât să nu te vadă când e treaz”, este concluzia studiului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
21 martie 2024 16:12
Citește mai mult despre: filtru instagram loredana urata

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult