Pofta pantagruelică de care dau dovadă românii care optează pentru all inclusive în vacanțe a atras până și atenția celebrilor cercetători britanici. Fascinați de cât pot băga românii în ei la o singură masă, britanicii au făcut un studiu comparativ, folosind ca referință cât consumă un sat african într-un an.

roman_all_inclusive_mancare.jpg ”Rezultatele efectiv ne-au șocat”, spune cercetătorul Pierre de Cebal. ”Deși pare greu de crezut, sunt români care mănâncă într-o singură zi cât un sat african într-un an. Cercetătorii care i-au studiat pe români chiar s-au plâns că au făcut foamea, că românii prădau tot ce era pe mese, nu lăsau nimic și pentru alții. Zici că toți erau chelneri, că fiecare își ducea la masă de la cinci farfurii în sus.”

Conform studiului, numai cu mâncarea pe care un român o abandonează pe masă un sat african ar putea trăi mai bine de o lună. ”Pe urmă, mai este mâncarea pe care românii o bagă în buzunare sau în geantă, ca s-o ia în cameră, dar aceasta este greu de cuantificat, că românii sunt extrem de discreți când fac acest gest”, a adăugat cercetătorul britanic.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 25.06.2019 14:01 IT & Știința

National Cinematografic