Studiu: Vasluienii protestează în stradă pentru că n-au nici internet, nici Lipscani

Un studiu de ultimă oră arată adevăratele motive pentru care vasluienii au ieşit în stradă să se opună exploatării gazelor de şist sunt lipsa internetului şi a teraselor de fiţe. „A încercat hipsterul comunei să facă o cauză pe Facebook dar în săptămâna aia stick-ul de internet era la fiul primarului care plecase în tabără la munte, tocmai la Piatra Neamţ”, spune unul din protestatari.

„Vasluienii protestează foarte vintage, blocând cu trupurile utilajele de exploatare, îmbrâncindu-se cu jandarmii, cerând demisia autorităţilor responsabile. Este o modalitate foarte cool de protest, care nu se mai practică în alte zone ale României din mileniul trecut. Sunt old-school, r3pr3z3n’t”, se arată în studiul dat publicităţii azi dimineaţă, pe un site de proteste.

Alte aspecte scoase la iveală de studiu arată că, spre deosebire de protestatarii de oraş, cei de la ţară merg la cârciumă de nevoie, doar să bea, nu să stea 6 ore lângă o bere şi să fie văzuţi de alţii care au ieşit la terasă tot în acelaşi scop.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

17 octombrie 2013 12:52

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult