Decizie cel puţin bizară luată recent de Google, care a achiziţionat Fitbit, plătind uriaşa sumă de 2,1 miliarde de dolari. Mulţi sportivi spun că Google şi-a luat o mega ţeapă, pentru că de banii aceştia puteau să-şi cumpere un Garmin Fenix 5 Plus cu 500 de euro, sau chiar Garmin Fenix 5 Plus Sapphire Titanium, la 550 de euro şi le mai rămâneau 2 miliarde de dolari.garmin-google.jpg

“Cea mai scumpă variantă la Garmin era să-şi ia un Fenix 6 cu safir şi titan la 900 de euro, dacă chiar îşi doreau fiţă. Cu ăla chiar te remarci pe tartan la Iolanda Balaş Soter, sau pe unde aleargă ei”, spune Marian Coltea, maratonist amator.

Sportivii sunt cu atât mai uimiţi cu cât lipsa de precizie a Fitbit este legendară: “Nu mă miră deloc că IT-iştii ăia, care probabil habar n-au ce lungime are un semimaraton, nu şi-au dat seama că Fitbit e pentru grase care vor să vadă câţi paşi au făcut până la McDonalds şi înapoi”, spune Marian, care aleargă mult şi a slăbit şi are şi Garmin la mână.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Friday, 01.11.2019 19:44 IT & Știința

National Cinematografic