Deşi, oficial, lansarea oficială în România a noului iPhone urmează să aibă loc abia diseară, un român întreprinzător l-ar putea aduce în ţară mai devreme decât reprezentanţii Apple! Tânărul spune că a reuşit să obţină mult aşteptatul smartphone chiar din buzunarul lui Tim Cook şi promite că îl va lansa într-o piaţă din Capitală - bineînţeles, dacă nu va reuşi să îl vândă chiar în avionul cu care soseşte în Bucureşti.

iphone_pickpocket.jpg
Mai mult, dacă reprezentanţii Apple vor oferi noul iPhone la un preţ de circa 3000 RON, românul ingenios spune că nu vrea pe el mai mult de 1000, mai ales că nu are încărcător sau alte accesorii. “Da’ nu-i o problemă, boss, că face mandea rost şi de ăla dacă-ţi trebuie”, şi-a asigurat tânărul potenţialii clienţi.

Pe lângă celebrul iPhone, bărbatul - cunoscut cu antecedente penale - va lansa în România şi câteva ceasuri, un mp3 player cu ecranul puţin ciobit şi un portofel din piele naturală, asupra cărora a reuşit să obţină exclusivitatea într-o vizită de lucru în parcarea companiei Apple.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 09.09.2014 17:36 IT & Știința

National Cinematografic