Super ofertă la noul MacBook Pro! La garanţia extinsă primeşti şi copilul chinez care l-a asamblat

Apple face din nou revoluţie! Deşi produsele Apple sunt foarte fiabile, acum nici nu se mai pune problema să apară defecţiuni. Proaspăt lansatul MacBook Pro de nouă generaţie vine cu o surpriză în cutie: unul din copiii care asamblează device-uri Apple la fabrica din China, şi care se pricepe să-l repare oricând, dacă se întâmplă ceva.

“Mănâncă puţin, e cuminte. Ziua îl pot lăsa într-o fabrică de pe-aici, sau într-un service de electronice, pentru are mâinile mici şi se pricepe, îi merge mintea. Mi-a reparat un televizor. Seara stă în camera lui şi face tricouri albe, e o chestie genetică la chinezi”, spune Marian Coltea, unul din beneficiarii garanţiei extinse Apple.

Acesta spune că investiţia deja s-a amortizat. La un moment dat laptopul i-a căzut şi s-a spart, dar în 20 de minute copilul chinez l-a reparat, de nu se vedea nicio urmă! “Dacă e nevoie de piese, îi dau telefonul şi le comandă singur din China, ştie toţi furnizorii. E amuzant cum vorbeşte cu ceilalţi copii din China, de la fabrică”, a mai spus Marian Coltea.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
28 octombrie 2016 14:45

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult