Super tehnologie! Noile televizoare Diamant, singurele care prind canalul de purici 4K

Televizoarele Diamant au făcut istorie în perioada comunistă, fiind una dintre cele mai dragi amintiri ale părinţilor noştri, un obiect frumos, cu ecran, pe care puteai să pui un pește de sticlă și un mileu elegant. Televizorul cu tub catodic ce costa cât trei salarii medii a fost pentru foarte mulţi români primul astfel de device la care s-au uitat vreodată.


Compania Network One Distribution (NOD) a anunţat relansarea acestui nume în ţara noastră ca fiind un brand secundar Horizon. Noile televizoare Diamant sunt asamblate în Uniunea Europeană, Turcia și China și vin cu un design actualizat, la curent cu tendințele și cu nevoile consumatorilor. „Am dorit să respectăm tradiția inaugurată de marca Diamant în urmă cu mai bine de 40 de ani și pe aceste televizoare se va putea prinde doar purici, o televiziune bulgărească alb-negru și televiziunea comunistă care emite și acum, respectiv TVR 1. Vorbim însă de tehnologie modernă și actualizată la 2019, adică toate acestea se vor putea vedea în 4K”, a declarat un reprezentant al companiei.

Conform acestuia, televizoarele DIAMANT sunt unele de buget şi se adresează persoanelor care caută produse de calitate la prețuri accesibile, care să nu prindă nimic și, dacă prind vreun canal TV, să se strice după două ore de funcționare.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

6 aprilie 2019 04:59
Citește mai mult despre: 4k purici televizoare diamant

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult