Cercetările avansate făcute de oamenii de știință de la CERN au ajuns într-un nou impas după ce, în loc să descopere particula lui Dumnezeu au descoperit o zodie nouă, aflată între zodia Racului și Zodia Leului. Poreclită zodia Vuvexului, aceasta este o zodie cuantică, ceea ce înseamnă că atât cei născuți în această perioadă pot fi în același timp și în zodia Rac și în Leu. 

cern zodie noua.jpg

„Această descoperire schimbă tot ce știam până acum despre știință. Până acum credeam despre colegii născuți în rac că sunt mai timizi așa, și mai retrași. Dar, de fapt, ei pot fi și în zodia Leu, deci întreprinzători și vivace”, a explicat un om de știință american. 

Din păcate, zodia nu este încă recunoscută de toate forurile astrologice internaționale, urmând a fi făcute cercetări în continuare pentru a stabili care este planeta guvernantă a zodiei, copacul preferat și piatra nestemată potrivită. Până atunci, nativii născuți în zodia Vuvexului (Leu+Rac) trebuie să dea de băut de două ori când vine ziua lor. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 22.07.2015 17:04 IT & Știința

National Cinematografic