Suspiciuni de fraudă! Aseară s-a căutat pe internet “Ce este Bacalaureatul”

Se pare că și anul acesta șmecherii știau de dinainte ce subiecte se vor da la BAC. Aseară pe internetul românesc s-a căutat în draci expresia ”Ce este Bacalaureatul”, indiciu clar că subiectele au fost date pe sub mână și informația a circulat masiv pe grupurile de Facebook. Cel mai probabil un membru al comisiei naționale de elaborare a subiectelor de BAC a dezvăluit că urmează BAC-ul, deci din nou subiectele sunt secrete doar pentru fraieri.

Românii au mai căutat ”Bacalaureat Matematică mâine Fake News”, probabil în speranța că toate știrile despre BAC nu sunt decât o dezinformare ordinară a Kremlinului, dar și ”la ce e util un BAC”, și ”câte BAC-uri e bine să ai” și ”dacă mi-a apărut o bubă pe BAC am gonoree că nu am făcut decât oral”, ceea ce înseamnă că unii elevi au sărit deja pârleazul maturității.

Pe locul doi în căutări a fost ”ce trebuie învățat pentru BAC”, ceea ce înseamnă că elevii știau că urmează să susțină examenul. Pe locul trei în topul căutărilor a rămas Bogdan de la Ploiești cu Puerto Rico, pentru că înainte de un examen important nu trebuie să tocești, ci să te relaxezi și cum să te relaxezi mai bine dacă nu pe cea mai apreciată melodie din istoria României.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
27 iunie 2023 14:37
Citește mai mult despre: BAC Bacalaureat căutări examen manele

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult