Țăranii își iau sapă cu suport de telefon ca să poată sta pe TikTok și la câmp

Cine a zis că țăranii sunt înapoiați? Cererea de sape cu suport de telefon a explodat în ultimele luni, pentru că românii sunt tot mai fascinați de Tik Tok și vor să petreacă timp pe aplicație inclusiv când desfășoară muncile câmpului. Sapele cu Tik Tok sunt smart, unele au inclusiv baterie stil powerbank, USB C și se poate da next la clipuri din simpla mișcare în sus și în jos, ceea ce adaugă la ergonomia deja legendară a sapei.

”E bine că au apărut astea cu mufă USB tip C, că înainte mă enervam că tot greșeam când băgam cablul în sapă și-mi creștea tensiunea. L-am rugat pe nepotul meu să-mi ia și un panou solar portabil și să mi-l monteze pe sapă, că n-am curent pe ogor și mă ajută mult fotovoltaicele”, spune Floarea, 78 ani, din Vurpăr.

În privința sonorizării, țăranii se bazează pe posibilitățile difuzorului din telefon, dar există și țărani care își leagă un JBL Clip 4 la brâu. În localitățile unde țăranii s-au adunat în asociații sau cooperative, ei au pus mână de la mână și au luat un boombox, pe care îl țin la umbră, lângă ulciorul cu apă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
27 iulie 2022 03:11
Citește mai mult despre: boxă sapă tiktok

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult