Târg de handmade la Cernavodă. Locuitorii îşi prezintă reactoarele artizanale

Îmbulzeală, frig, ploaie acidă şi foarte multă radiaţie la Cernavodă în aceste zile, cu ocazia Târgului de Handmade Cernavodă, unde locuitorii se mândresc cu reactoarele nucleare pe care şi le-au construit cu piese şi materiale furate de la Centrala Atomică Cernavodă. Nimic nu-i împiedică însă pe curioşi, care speră chiar să dea peste un chilipir, şi să-şi reducă facturile la energie. Ca în fiecare an, cel mai mult s-au bucurat copiii, care sclipeau de fericire.

Prin fumul des de fosfor alb, cernavodienii şi-au etalat măiestria, unii lăudându-se cu reactoare tip micro-centrală de apartament, iar alţii, migăloşi ca un ceasornicar, cu cafetiere atomice, care pot face până la 100.000 de cafele cu un singur gram de Uraniu 238, şterpelit din hala reactoarelor.

Vedeta târgului a fost o baterie atomică de iPhone, care, spune inventatorul, ţine până la 3 ani în regim de convorbire şi până la 6000 de ani în stand-by, însă din păcate nu e atât de bine izolată şi utilizatorul telefonului albeşte pe partea pe care ţine telefonul, iar în timp cheleşte şi în cele din urmă îi pică urechea.

Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția de duminică, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
4 decembrie 2014 12:00
Citește mai mult despre: Cernavodă iPhone reactor targ uraniu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult