Taximetriștii introduc tariful dinamic. La orele de vârf vor pune două maimuțe

Taximetriștii bucureșteni au renunțat la protestele împotriva companiilor de ride-sharing, precum Bolt sau Uber, și anunță că vor introduce și ei tariful dinamic. Astfel, la orele de vârf vor pune două maimuțe pe aparatul de taxat, și nu una cum au de obicei.

Ei previn clienții să se aștepte la prețuri ceva mai mari pentru curse, dar spun că ”până la urmă ne înțelegem noi, mai puneți voi, mai lăsăm și noi bâta de baseball jos, totul e să dialogăm”, spune Giani, taximetrist din Capitală. Șoferii de taxi spun că maimuțele se vor activa automat, imediat după ce clientul întreabă ”cât îmi luați până la…”, indiciul că au dat de un fraier care habar n-are unde e și care sunt distanțele prin Capitală.

Desigur, în zilele cu miză mare, precum concerte, meciuri sau festivaluri, taximetriștii vor pune trei-patru maimuțe pe taxator, pentru că și Uber cere mai mult atunci, așa că o cursă din Ghencea până în Militari va costa enorm: ”Va trebui să scoateți din buzunar cam cât dați pe o porție de paste la un restaurant din centru”, amenință Giani taximetristul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
26 martie 2024 12:29
Citește mai mult despre: Bolt tarif dinamic taxi taximetrist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult