Tehnologia viitorului e aici! O firmă a lansat kitul bețivului: halba de bere cu pernă atașată

Anul acesta avem un favorit cert pentru marele premiu la Salonul de invenții de la Geneva. Este vorba de ingeniosul kit al bețivului, care constă într-o halbă de bere și o pernă lipită de ea. Astfel, două dintre cele mai îndrăgite accesorii ale unui bețiv sunt acum disponibile la pachet, făcând stilul de viață al bețivilor mult mai ușor de practicat și infinit mai plăcut.

”Nici nu mai trebuie să merg acasă atât de des”, exultă un bețiv. ”Când nu mai pot, las capul pe pernă și dorm pe masă, fără să irosesc timp și bani ca să merg cu taxiul acasă. Păi de se să merg acasă, ca să am de unde veni înapoi la birt a doua zi? Nu, tată, stau în birt zi și noapte, că doar de aia m-am făcut bețiv.”

Un mare avantaj al halbei cu pernă atașată este că poți pune capul pentru un somn scurt chiar și atunci când mai ai băutură în halbă. ”Dacă cumva cineva încearcă să îți ia băutura, în momentul în care a tras de halbă ți-a tras și perna de sub cap și te trezești imediat. Este invenția mileniului, dacă mă întrebați pe mine”, spune reputatul drojdier nea Costel.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
17 martie 2017 19:38
Citește mai mult despre: betiv halba perna

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult