Tehnologie ca-n Star Trek. Într-o clinică din România se poate plăti cu cardul

Cine ar fi crezut dintre cei care au urmărit emisiunea lui Bădescu și Mironov de la începutul anilor ’90 că am putea avea și noi, în doar câțiva zeci de ani, lucruri pe care doar mintea unui scriitor science-fiction poate să le conceapă: culoare curate, uși care se deschid, medici cu dotare tehnică de ultimă generație? Nimeni! Dar ultima descoperire făcută de un pacient la o clinică din România l-a dat efectiv pe spate de a trebuit să fie dus la ortopedie pentru verificări.

„Dom’le, eram la recepție, venisem pentru un control de rutină și, spre surprinderea mea, încă nu mă certasem cu nimeni. Dar când am întrebat dacă se poate plăti și cu cardul și mi s-a răspuns da, am zis că nu-mi vine a crede, ce-i aici, Star Trek? Unde este domnul Picard, să vină domnul Picard aici!”, a declarat românul la ieșirea din clinică.

Medicii veniți de urgență la fața locului au oferit omului o aspirină și i-au dat asigurări că POS-ul de la recepție nu este singura tehnologie de ultimă generație care se găsește în MedLife.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

24 mai 2018 12:08
Citește mai mult despre: card clinică Medlife plata

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult