Imaginile dezvăluite recent de NASA au stârnit un scandal monstru! Potrivit unui raport secret, telescopul spaţial Hubble a fost orientat greşit, cu obiectivul spre Terra.

Prin urmare, aşa-zisele "găuri negre" fotografiate de cercetători nu ar fi în capătul celălalt al galaxiei, la sute de mii de ani lumină, ci pe plaja de nudişti din 2 Mai, astă vară.

hubble_gauri_negre_2mai.jpg
"E deosebit de ruşinos să recunoaştem asta, dar în 1990, când am lansat telescopul Hubble, l-am poziţionat invers. Aia chiar e prima poză cu o gaură neagră făcută de un telescop, dar gaura neagră aparţine unui rocker bătrân pe nume Vali, care a campat vizavi de fostul nudi-bar în august 2018 şi adora să facă plajă pe burtă", spune Decebal Richardson, astronom NASA.

"Eram convinşi că l-am contrazis pe Hawking, care susţinea că găurile negre din spaţiu nu sunt păroase", adaugă omul de ştiinţă.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 10.04.2019 16:23 IT & Știința

National Cinematografic