Temutul hacker caracalean loveşte din nou! A reuşit să-şi spargă propria parolă

Dacă hackerii din Vâlcea sunt deja renumiţi în întreaga lume pentru eficienţa cu care penetrează sisteme informatice, cei din Caracal sunt hotărâţi să nu rămână mai prejos! Cel mai versat dintre hackerii caracaleni se laudă că şi-a spart propria căsuţă de e-mail, ghicind din doar 3 încercări o parolă pe care şi-o setase singur cu 3 zile în urmă, dar pe care o uitase.

Anul trecut, temutul hacker a intrat în istoria informaticii caracalene, reuşind să îşi configureze singur routerul wireless şi dobândind astfel acces la Internet. “Cu parola de la mail a fost mai greu, fiindcă nu fusesem foarte atent când mi-am făcut contul. Putea să fie oricare din cele 3 parole pe care le ştim noi în Caracal. Şi n-aveam răbdare să-mi fac alt cont: orice hacker adevărat ştie că formularele de pe Yahoo sunt nişte adevărate fortăreţe!”, a transmis infractorul electronic.

Odată pătruns în căsuţa personală de e-mail, hackerul caracalean ar fi dat publicităţii câteva mailuri cu pisici primite de la mama sa, ar fi contractat 2 viruşi şi ar fi primit o moştenire de la un prinţ nigerian, spun apropiaţii.

Identitatea teribilului hacker din Caracal e încă necunoscută, acesta preferând să se ascundă în spatele enigmaticului ID de messenger “vladutz_popescu_caracal_str_dezrobirii_nr_147”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

3 iunie 2014 03:06

Alte articole

Vezi mai mult