Terminați cu dezinformările! Cea mai frecventă căutare a românilor pe PornHub nu e „lesbian” ci „unde emigrez”

Ciclic, aproape la fiecare 6 luni, se propagă pe canalele mass-media un articol manipulator cu privire la preferințele de masturbare ale românilor pe site-ul de specialitate „PornHuB”. Conform acestuia, românii caută pe acest site video-uri dedicate în special scenelor de sex între două femei, așa numitul lesbianism.

În realitate însă, așa cum arată și profesorul Decebal Popescu, în studiul „Pornografia Românească, Statistici Adevăruri și Perspective”, principala căutare a româinilor și pe acest site este tot „unde emigrez”. „Utilizatorul de PornHub deschide o fereastră incognito, accesează pagina sa preferată, scrie în căsuța de căutare „unde emigrez” și i se arată o serie de video-uri cu țări mult mai bune decât aceasta. Utilizatorul va alege una din aceste țări și va începe să se masturbeze privind imaginile cu cât de bine este acolo”, explică profesorul Popescu.

După efectuarea completă a actului de masturbare, care în cazul românilor durează 9,57 secunde, utilizatorul simte un sentiment de jenă că s-a gândit să trădeze această țară și să plece din ea, dar nici nu mai este atât de supărat pe ceea ce vede în jur. Abia atunci, susține profesorul Popescu, utilizatorul de PornHub va cauta și altceva pe site.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

26 septembrie 2018 08:39
Citește mai mult despre: PornHub statistici

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult