Teroare la Măgurele! Cel mai mare laser din lume a atras cel mai mare motan din lume

Succesul laserului de la Măgurele e o binecuvântare pentru ştiinţă, dar un blestem pentru micul oraş de lângă Bucureşti! La nici câteva zile de la activarea uriaşului laser, lumina acestuia a atras în zonă un pisoi imens, de circa 12 tone, care nu mai conteneşte să se joace pe străzile din Măgurele, reprezentând, spun autorităţile, un real pericol public.

“Cel mai mare laser din lume a atras atenţia celui mai mare motan din lume. Trebuia să ne gândim la asta”, spune unul dintre cercetătorii implicaţi în proiect. “Vom încerca să momim motanul cu un ghem de sfoară pe care l-am comandat deja la Şantierul naval din Mangalia, dar până atunci îi sfătuim pe localnici să stea liniştiţi şi să-i furnizeze în continuare saci de Whiskas.”

Ţupăind după lumina laserului uriaş de mai bine de o lună, motanul înalt de 8 metri a provocat daune considerabile, strivind zeci de maşini şi golind o cisternă cu smântână. Mai mult, câţiva locuitori se plâng că au găsit struţi morţi pe preşul de la uşă, iar unui mic afacerist din zonă i-a fost sfâşiată prelata de la intrarea în magazin.

“Opriţi naibii laserul ăla”, au exclamat mai mulţi măgureleni baricadaţi în case. Cu toate acestea, fizicienii susţin că dezactivarea instalaţiei nu ar fi o idee bună: “Motanul şi-ar căuta repede altă preocupare, iar când eşti o felină de 12 tone, orice om arată ca un şoarece mai lent.”

Într-o notă mai veselă, imaginile cu motanul uriaş devastând oraşul Măgurele au strâns milioane de like-uri şi share-uri pe Facebook şi Instagram.

Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat ediția de duminică, o poți urmări în secțiunea Times New Roman TV.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

25 noiembrie 2014 14:11
Citește mai mult despre: fizica laser Magurele pisica

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult