În ciuda semnalelor tot mai îngrijorătoare venit de pe plan extern, Coreea de Nord continuă experimentele cu rachete și amenință, din nou, Statele Unite și Japonia. Din fericire testele încă nu sunt concluzive, de exemplu, cu ocazia ultimului l-au lansat din greșeală pe Kim Jong în ocean în încercarea de a lansa o rachetă balistică intercontinentală. 

kim jong un lansat racheta.jpg

„A fost un moment de confuzie, militarii au fost emoționați la vederea liderului statului pentru că nu mai văzuseră în viața lor un om gras. S-au îmbulzit să pună racheta în lansator și, la înghesuială, l-au pus din greșeală pe Kim Jong Un și au tras imediat”, a povestit o sursă de pe lângă guvernul de la Pyongyang.

Experții militari spun că liderul Coreei de Nord s-a ridicat la doar doi kilometri deasupra solului și a început un zbor rapid, de croazieră, spre coasta de vest a statelor unite. Acesta a parcurs câteva sute de metri după care s-a îndreptat spre pământ, căzând cu zgomot în ocean. Operațiunile de salvare ale lui Kim Jong Un continuă și la această oră. 


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Wednesday, 07.06.2017 13:23 IT & Știința

National Cinematografic