Test cu rachete eșuat! Armata nord-coreeană l-a lansat din greșeală pe Kim Jong Un în ocean

În ciuda semnalelor tot mai îngrijorătoare venit de pe plan extern, Coreea de Nord continuă experimentele cu rachete și amenință, din nou, Statele Unite și Japonia. Din fericire testele încă nu sunt concluzive, de exemplu, cu ocazia ultimului l-au lansat din greșeală pe Kim Jong în ocean în încercarea de a lansa o rachetă balistică intercontinentală.

„A fost un moment de confuzie, militarii au fost emoționați la vederea liderului statului pentru că nu mai văzuseră în viața lor un om gras. S-au îmbulzit să pună racheta în lansator și, la înghesuială, l-au pus din greșeală pe Kim Jong Un și au tras imediat”, a povestit o sursă de pe lângă guvernul de la Pyongyang.

Experții militari spun că liderul Coreei de Nord s-a ridicat la doar doi kilometri deasupra solului și a început un zbor rapid, de croazieră, spre coasta de vest a statelor unite. Acesta a parcurs câteva sute de metri după care s-a îndreptat spre pământ, căzând cu zgomot în ocean. Operațiunile de salvare ale lui Kim Jong Un continuă și la această oră.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

7 iunie 2017 11:06
Citește mai mult despre: Coreea de Nord Kim Jong Un

Alte articole

Vezi mai mult