Ministrul „gură-spartă” al cercetării, care a spus că oamenii nu se trag din maimuțe ci din viitor a fost retras de cel care l-a propus în funcție, titanul Thanos, pentur că a divulgat planul secret de cucerire al României și Republicii Moldova. Declarația ministrului Nicolae Hurduc a stârnit vii reacții pe Nibiru, unde superdivinitatea Aetherius a anunțat că-l exclude din Conciliul Celeștilor. 

thanos_si_ministrul.jpg

„Este o pedeapsă foarte dură, asta înseamnă că cel puțin cinci aeoni nu va mai avea voie să părăsească nexusul. Există o singură cale de apel, dacă Galactus face recurs în anulare, dar asta se întâmplă rar, o dată la 2000 de ani, cum a prevăzut dealtfel și calendarul mayaș”, a explicat directorul Observatorului Astronomic București. 

Problema a fost, într-adevăr, nu că dl. Hurduc crede în extraterștrii din viitor. „Problema e că vorbește cam mult, ar fi în stare să predea tehnologia warp primitivilor de români, și ăștia nu știu să șofeze pe A2, cum credeți că s-ar descurca în Cosmos?”, a explicat și ambasadorul Tleilalxu de pe Chitauri.

Scris de Eftimie | Friday, 26.10.2018 13:11 IT & Știința

National Cinematografic