Țin la sănătate! Cartofii prăjiți de la Mcdonald’s, prăjiți în ulei de motor de calitate superioară

Miturile conform cărora mâncarea de la McDonald’s ar fi nesănătoasă par a fi fost spulberate, dacă e să ne luăm după ultima informație apărută, legată de modul cum aceasta este preparată. Reprezentanții cunoscutului lanț de fast-food-uri au anunțat că, pentru prăjirea cartofilor, angajații au la dispoziție ulei de motor de cea mai bună calitate, astfel încât consumatorii să nu se trezească la ieșirea din magazin cu cancer, boli de inimă, sau membre în plus.

“Este un pas spre normalitate, zic eu, și cred că astfel nimeni nu ne mai poate acuza că oferim altceva decât mâncare sănătoasă, mai sănătoasă chiar și decât cea bio, care este și mai scumpă pe deasupra”, spune Donald Popescu, managerul unui McDonald’s din București.

Consumatorii nu trebuie să se mai teamă nici de cunoscuta refolosire a uleiului. “Am încheiat contracte cu cele mai mari fabrici de ulei de motor, dar și cu magazine de piese auto, în vederea furnizării unor filtre de ulei de cea mai bună calitate, care să și reziste în timp, gen 10-11 ani, atât cât durează la noi, în medie, un ciclu de refolosire a uleiului”, a încheiat Donald Popescu.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

11 decembrie 2014 12:50
Citește mai mult despre: cartofi prăjiţi manager McDonalds

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult