Tinder înăspreşte regulile. Acum ai voie swipe left o singură persoană, cu a doua ţi-o tragi obligatoriu

Era prea frumos! Milioane de utilizatori ai îndrăgitei aplicaţii de relaţii sexuale Tinder sunt bulversaţi, după ce compania a decis să facă o mutare brutală: ai voie să dai un singur swipe left pe zi, cu a doua persoană eşti obligat să ţi-o tragi, indiferent că arată ca un balonzaid botoxat cu bikini, sau ca un pitic de grădină cu bicicletă fixie.

“Nu-ți mai arde de niciun regulament! Totul devine o loterie. Mai dai swipe? Sau o babardeşti direct pe aia care îţi pică prima? Problema e destul de serioasă şi probabil o să mă consult cu prietenii, le trimit şi lor poza, că poate o ştiu pe aia, poate şi-au tras-o şi ei cu ea. La o adică, se poate transforma în ceva serios, căsătorie, mai ştii? Evident, glumesc”, explică Marian Coltea, utilizator Tinder.

Alţi utilizatori aşteaptă un update la aplicaţie, eventual să plăteşti o taxă şi să ai un preview cu următoarea persoană, ca să-ţi fie mai uşor să decizi dacă dai swipe left sau nu.

Femeile de pe Tinder sunt ceva mai pragmatice, abordând problema logic, tipic feminin: ne culcăm cu ei pe rând şi unde avem îndoieli o punem pe prietena aia mai urâtă să se culce cu el, să ne zică pe urmă cum e.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
6 aprilie 2017 19:34
Citește mai mult despre: reguli tinder

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult