Tinder înăspreşte regulile. Acum ai voie swipe left o singură persoană, cu a doua ţi-o tragi obligatoriu

Era prea frumos! Milioane de utilizatori ai îndrăgitei aplicaţii de relaţii sexuale Tinder sunt bulversaţi, după ce compania a decis să facă o mutare brutală: ai voie să dai un singur swipe left pe zi, cu a doua persoană eşti obligat să ţi-o tragi, indiferent că arată ca un balonzaid botoxat cu bikini, sau ca un pitic de grădină cu bicicletă fixie.

“Nu-ți mai arde de niciun regulament! Totul devine o loterie. Mai dai swipe? Sau o babardeşti direct pe aia care îţi pică prima? Problema e destul de serioasă şi probabil o să mă consult cu prietenii, le trimit şi lor poza, că poate o ştiu pe aia, poate şi-au tras-o şi ei cu ea. La o adică, se poate transforma în ceva serios, căsătorie, mai ştii? Evident, glumesc”, explică Marian Coltea, utilizator Tinder.

Alţi utilizatori aşteaptă un update la aplicaţie, eventual să plăteşti o taxă şi să ai un preview cu următoarea persoană, ca să-ţi fie mai uşor să decizi dacă dai swipe left sau nu.

Femeile de pe Tinder sunt ceva mai pragmatice, abordând problema logic, tipic feminin: ne culcăm cu ei pe rând şi unde avem îndoieli o punem pe prietena aia mai urâtă să se culce cu el, să ne zică pe urmă cum e.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
6 aprilie 2017 19:04
Citește mai mult despre: reguli tinder

Alte articole

Vezi mai mult