Țiriac s-a înscris la Politehnică, după ce a auzit că din programare faci bani

Are bani, dar vrea mai mulți! Domeniul IT atrage tot mai mulți români ambițioși, care chiar dacă au destule mijloace financiare, își doresc ceva mai mult. Unul din ei este miliardarul Ion Țiriac, care s-a înscris la Automatică și Calculatoare. Țiriac speră că în câțiva ani să ajungă un IT-ist de top, cu un venit deloc de neglijat. Studenții confirmă și spun că au văzut Duisenbergul lui Țiriac parcat în incinta Politehnicii.

”E bine, dar e mereu loc de mai bine. M-am gândit să-mi fac firmă de IT, dar nu mă arunc, vreau s-o iau de jos, să învăț temeinic businessul ăsta. Nu vreau să împușc un profit când pot să-mi fac un domeniu de vânătoare pentru profit, să câștig încontinu”, a spus Țiriac.

Țiriac a și ochit jobul pe care și-l dorește, dar pentru asta va trebui să studieze mult, să adune și experiență. Țiriac a dezvăluit deja că are de gând să-și folosească skillurile de IT ca să deviruseze computerul lui Porsche, sau să facă o aplicație de gestionat iahturi pentru prințul Albert de Monaco, deci să monetizeze relațiile cu super-bogații lumii.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

20 mai 2021 12:09
Citește mai mult despre: Politehnică Țiriac

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult