Zi strălucită pentru cercetarea românească. Renumitul cercetător român Tolontan a fost răsplătit cu un premiu Nobel pentru medicină, pentru toate descoperirile senzaţionale pe care le-a făcut de-a lungul timpului în sistemul medical românesc.tolo_nobel_medicina.jpg

“Rar ne-a fost dat să vedem o persoană mai preocupată de cercetare, atât în spitalele de stat, cât şi în clinicile private. Domeniile în care a investigat asiduu sunt vaste, de la microbi la vaccinuri, de la licitaţii pentru achiziţii de tehnică medicală şi până la proceduri medicale de transfer în străinătate de pacienţi”, se arată în diploma acordată de comitetul Nobel.

Membrii comitetului Nobel stau acum ca pe ghimpi, pentru că îi discursul de acceptare a premiului Tolontan a spus că va investiga de unde provin banii pe care i-a primit şi că va merge până la capăt cu cercetările.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Monday, 03.10.2016 16:54 IT & Știința

National Cinematografic