Tot mai mulți români spun că își vor petrece update-ul de Windows acasă, cu familia

Dacă în anii trecuți românii preferau să petreacă update-ul de Windows în străinătate, într-un city-break prin frumoasele capitale europene, anul acesta tot mai mulți trag acasă la părinți. „Nu e nimic mai frumos decât să te aduni cu cei dragi în fața monitorului, să deschizi o sticlă de vin bun, pui niște jumări pe masă și mai depeni niște snoave și eresuri până se face update-ul”, spune Marcel Constantin, un tânăr care a ales să-și petreacă update-ul cu părinții.

Din păcate tot mai mulți români amână update-ul din lipsă de timp sau de preocupare. Aceste update-uri tind să se cumuleze în timp și se ajunge în situația în care trebuie să-ți iei o săptămână liberă de la job ca să faci update la toate dispozitivele. „Sunt zile dificile, trebuie să găsesc pe cineva cu care să las copilul, să-mi anunț prietenii să mă sune pe fix dacă au nevoie de ceva, să-mi fac provizii, că trebuie să stau tot timpul cu ochii pe el să dau accept la toate agreementsurile. Nu e un concediu plăcut”, spune și Mioara Papuc.

Hotelierii spun că sunt și ei afectați de update-ul de Windows și că de-aia de multe ori nu merge booking-ul și nici aparatul ăla care dă bon fiscal. „Oricum, vine luna îndrăgostiților, nu decontați pe firmă camera în care ați venit cu domnișoara aceea”, spune un hotelier.

Scris de Ef
12 februarie 2020 13:02
Citește mai mult despre: Windows

Alte articole

Vezi mai mult