Tot mai mulți români spun că își vor petrece update-ul de Windows acasă, cu familia

Dacă în anii trecuți românii preferau să petreacă update-ul de Windows în străinătate, într-un city-break prin frumoasele capitale europene, anul acesta tot mai mulți trag acasă la părinți. „Nu e nimic mai frumos decât să te aduni cu cei dragi în fața monitorului, să deschizi o sticlă de vin bun, pui niște jumări pe masă și mai depeni niște snoave și eresuri până se face update-ul”, spune Marcel Constantin, un tânăr care a ales să-și petreacă update-ul cu părinții.

Din păcate tot mai mulți români amână update-ul din lipsă de timp sau de preocupare. Aceste update-uri tind să se cumuleze în timp și se ajunge în situația în care trebuie să-ți iei o săptămână liberă de la job ca să faci update la toate dispozitivele. „Sunt zile dificile, trebuie să găsesc pe cineva cu care să las copilul, să-mi anunț prietenii să mă sune pe fix dacă au nevoie de ceva, să-mi fac provizii, că trebuie să stau tot timpul cu ochii pe el să dau accept la toate agreementsurile. Nu e un concediu plăcut”, spune și Mioara Papuc.

Hotelierii spun că sunt și ei afectați de update-ul de Windows și că de-aia de multe ori nu merge booking-ul și nici aparatul ăla care dă bon fiscal. „Oricum, vine luna îndrăgostiților, nu decontați pe firmă camera în care ați venit cu domnișoara aceea”, spune un hotelier.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

12 februarie 2020 13:38
Citește mai mult despre: Windows

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult