Google-Plus.jpg Un angajat Google care a intrat zilele trecute pe rețeaua Google Plus a avut o surpriză neplăcută. Acesta a constatat că rețeaua de socializare nu funcționează. O anchetă internă a scos la iveală că această situație trenează de mai bine de 6 luni de zile fără ca nimeni să se fi sesizat.

Problemele au pornit de la fostul angajat Google care trebuia să aibă grijă de rețea. Acesta a publicat o fotografie cu o femeie în sânii goi și, deși nu a văzut-o nimeni, contul său a fost suspendat iar el a fost dat afară. La nervi, acesta a scos serverul cu Google + din priză și nimeni nu a mai verificat dacă merge.

Eroarea a afectat zeci de utilizatori ai rețelei de socializare care au protestat zile în șir trimițân e-mailuri către Google pentru repararea problemei. Acestea au fost ignorate de inginerii software pentru că au crezut că cineva face mișto de ei.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 11.07.2014 16:47 IT & Știința

National Cinematografic