Membrii tribului așa-zis primitiv din Insulele Andaman explică de ce au ucis cu săgeți misionarul creștin care a încercat să-i contacteze: Am auzit că niște creștini fac o Catedrală imensă și umblă după bani. N-am vrut să riscăm. Noi nu avem nimic cu oamenii cinstiți, dar tradiția impune să-i ucidem pe cei care umblă cu escrocherii de-astea”, a declarat Ssburu Npu, șeful tribul sentinelez.tribul_sentinelez.jpg

Sentinelezii spun că pe insula lor sunt bineveniți oamenii cinstiți, dar nu și fanaticii religioși: ”Poate că suntem noi primitivi, dar ce vreți, să ajungem ca românii ăia rupți în cur, care au 40 de popi la o grădiniță?”, declară un alt membru al tribului. Aceștia au poze în care apar și vizitatori albi, care le aduc alimente. ”Ăștia de la BOR vin doar să ia, deci normal că le tragem câteva săgeți, e cel mai firesc lucru din lume”.

Sentinelezii demonstrează că nu sunt primitivi deloc, ci niște oameni generoși, preocupați de binele întregii omeniri. Ei s-au oferit să vină în România și să-i vâneze cu săgeți nu doar pe preoți și ceilalți membri ai clerului, ci și pe pesediști, care fură chiar mai mult decât BOR.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Thursday, 29.11.2018 08:09 IT & Știința

National Cinematografic