Cercetătorii britanici aprofundează studierea bărbaţilor, lansând o ipoteză interesantă. Bărbaţii suferă de o imposibilitate fizică de a alege un produs dintr-un raft, probabil din cauza unei malformaţii a creierului. Ei trebuie teleghidaţi permanent de o femeie, în general soţia, altfel bărbaţii vin acasă cu cele mai proaste produse, cele mai scumpe, sau chiar cele mai ieftine, riscând să facă familia de râs.barbat_teleghidat.jpg

“L-am trimis pe al meu să ia muştar. Credeţi că a reuşit, fără să-l sun eu, încă de pe drum? A trebuit să-i explic o jumătate de oră în ce raft să se uite, să caute mai în spate, să se uite bine la etichetă, apoi i-am zis să se ducă în alt supermarket ca să vadă dacă nu au promoţie acolo şi ca să-mi ia şi mie nişte vopsea de păr, pentru că săptămâna viitoare vine soacră-mea şi am zis să mă fac şi eu elegantă. Dacă nu eram eu venea cu primul muştar găsit, sau se ducea în Mega şi lua unul cu 3 bani mai scump, idiotul”, declară Mioara P, femeie care a făcut parte din studiu.

Femeia mai spune că l-ar lăsa să se descurce, dar că odată l-a trimis să ia detergent şi s-a întors cu două beri şi doi prieteni de gât.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Friday, 13.03.2015 03:48 IT & Știința

National Cinematografic