Tulpina Lambda va fi redenumită Lambada, ca să pară mai prietenoasă

OMS anunță că recent descoperita tulpină Lambda va fi redenumită Lambada, pentru ca lumea să nu intre și mai tare în panică. Simptomele noii tulpini includ tremurici la cur, dorința aprigă de a-ți freca coapsele de un alt dansator și mișcarea lascivă a șoldurilor.

Tulpina Lambda, descoperită în America de Sud, are specificul său, spun medicii. Infectații fac febră, cu alte cuvinte devin ”muy caliente”, apoi sunt cuprinși de fiorul dansului sudamerican. Pacienții se mișcă atât de sexy încât medicii care îi tratează stau aproape permanent cu erecții și de multe ori trebuie să lege pacienții de pat, ca să nu se extenueze de la atâta dansat din cur.

”Noua denumire e și mai ușor de reținut, pentru că nu toți am avut norocul să mergem la facultate la Cambridge, ca mine, ca să învățăm litere grecești”, spune marele savant român Decebal Popescu. ”Lambada e din America de Sud, e cu febră, cu furnicături, e un nume perfect”, susține savantul.

Cei care vor să se testeze singuri dacă au varianta Lambada de Covid pot încerca să danseze pe un vals, sau orice cântec mai slow și dacă încep să dea brusc din cur înseamnă că probabil s-au molipsit cu Lambada.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
7 iulie 2021 16:37
Citește mai mult despre: covid Lambada Lambda

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult