Tuning extrem la BMW. Un român i-a pus semnalizare pentru ambele direcţii

A vrut un BMW unicat! Un român și-a tunat mașina BMW cu semnalizări de direcție atât pentru stânga, cât și pentru dreapta. În prezent, dacă ar vrea, șoferul ar putea semnalizat că depășește, sau că se încadrează pe altă bandă, ceea ce cu orice alt BMW nu era posibil până acum.

Omul spune că i-a fost imposibil să comande un kit de semnalizare de la Automobile Bavaria, pentru că nu există așa ceva pe stoc: ”Băiatul de la piese mi-a zis că nici nu a auzit de așa ceva, a crezut că sunt de la vreun radio și fac o farsă”, spune șoferul. Până la urmă a cumpărat un set de la Fiat, mașină de fraieri care semnalizează.

De când a pus semnalizările, omul e oprit deseori în trafic. ”M-a văzut un alt șofer de BMW din spate, mi-a dat flashuri, am oprit și mi-a zis că mi se aprind niște lumini ciudate pe la portbagaj. M-a întrebat dacă e sunt un tip nou de avarii. I-am zis că sunt semnalizările, dar s-a dat înapoi speriat, a făcut semnul crucii și a fugit cu 150 la oră pe linia de tramvai”, spune românul cu BMW tunat.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
14 martie 2018 10:03
Citește mai mult despre: BMW semnalizare tuning

Alte articole

Vezi mai mult