Ultimul olimpic român rămas în ţară a intrat pe centura Sibiului, va ajunge la Nădlac în 3 ore

Potrivit unor surse de la Poliţia Circulaţie, ultimul elev olimpic român care încă nu plecase din ţară în căutarea unui job mai bine plătit tocmai a intrat pe centura Sibiului şi se îndreaptă cel mai probabil spre Nădlac.

„Circula regulamentar, nu l-am oprit, pentru că are tot viitorul înainte”, susţine Rareş Cristea, poliţist.
Martorii susţin că tânărul a dat dovadă de o inteligenţă cu mult peste medie pentru că nu a dat nici bacşiş angajaţilor unei benzinării şi nici bani cerşetorilor de la un semafor.

George Mihăilă, olimpic la matematică şi fizică, va ajunge la Nădlac în circa 3 ore, iar statistic se va angaja pe un salariu decent la o companie din Anglia sau Germania până la începutul lunii viitoare, urmând să-şi continue în paralel studiile.

„George a plecat pentru că se simţea singur în România. Spunea că toţi ceilalţi olimpici sunt deja în ţări civilizate, se săturase să vorbească doar pe Skype cu ei. Nu mi-a spus unde se duce, dar în principiu nu trebuie decât să meargă la o universitate oarecare din Vest, să arate rezultatele la olimpiadă şi de-acolo preiau ei totul, nu e ca aici „, spune mama olimpicului.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Ionut
21 noiembrie 2013 13:11

Alte articole

Vezi mai mult