Un absolvent de Politehnică se laudă c-a stat de vorbă cu opt femei într-o zi: ”Am fost la opt interviuri!”

În mod normal, dacă auzi un student sau absolvent de Politehnică spunând ”M-au sunat opt tipe, m-au chemat să discutăm și am avut opt întâlniri cu ele într-o singură zi”, te pufnește râsul. Un politehnist insistă însă că totul e adevărat și are și o explicație plauzibilă pentru asta: ”Am fost la opt interviuri și toate au fost ținute de tipe”, s-a lăudat acesta.

Se explică astfel și de ce absolvenții de Politehnică, mai ales cei care aleg domeniul IT, își schimbă jobul atât de des. ”Pentru mulți, interviul e momentul din viață în care stau cel mai aproape de o femeie. Așa că e normal că vor să meargă la cât mai multe interviuri. Mai ales că există atât de multe joburi bune în IT”, explică reputatul sociolog Decebal Popescu.

O altă motivație, demnă de luat în calcul, atrage atenția reputatul sociolog, este că fiecare absolvent de Politehnică visează la ziua în care are un interviu nu cu una, ci cu două tipe de la HR în același timp. ”Și atunci tot aplică, tot aplică, sperând că la un moment dat se va întâmpla și acest lucru”, spune Decebal Popescu.

20 septembrie 2018 10:09
Citește mai mult despre: femei job poli

Alte articole

Vezi mai mult