Un ardelean spune că a găsit leacul pentru nemurire: te dai cu boia și te afumi 2 zile

Alo, Comitetul Nobel, se-aude? Un ardelean susține că a găsit o metodă pentru a-și prelungi la infinit viața. Bărbatul, în vârstă de 76 de ani, de cel mai vârstnic locuitor al județului Bihor, depășind cu 8 ani speranța de viață, după ce a folosit o rețetă simplă, dar genială: se dă cu boia și stă la fum două zile, exact cum face cu slana.

”Am observat că am în pod slănină din 1973, care nu doar că nu s-a stricat, dar e chiar mai gustoasă decât asta nouă, din porci crescuți cu antibiotice, hormoni și furaje artificiale. Mi-am dat seama că dacă aplic aceleași tratamente asupra propriei persoane, am șanse să-mi prelungesc viața”, spune ardeleanul.

El susține că secretul e să stai 4-5 zile într-o albie de lemn, acoperit cu un baiț făcut din apă, sare, boia, mirodenii, ustudoi și o mână de cimbru, apoi să te bagi două zile în afumătoare, unde stai la fum rece de cireș. ”Nu doar că trăiești mai mult, dar obții și o culoare arămie foarte intensă, care le place tare mult la femei”, spune ardeleanul genial.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
28 noiembrie 2022 11:22
Citește mai mult despre: boia fum nemurire

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult