Un arheolog a călătorit din anul 2174 până în prezent doar că să încerce să-și explice ce se întâmplă în cartierul bucureștean Drumul Taberei. ”În anul 2170, o echipă de arheologi a descoperit un tunel extrem de lung și, aparent, fără utilitate în Drumul Taberei”, a explicat călătorul în timp. ”Și deși timp de 4 ani toți marii arheologi au încercat să găsească o explicație pentru existența tunelului, nimeni n-a găsit niciuna.”

tunel_metrou_drumul_taberei.jpg ”S-au lansat multe teorii”, a continuat acesta, ”inclusiv unele de-a dreptul fantasmagorice. Un arheolog, de exemplu, a spus că tunelul ar fi fost construit de daci, ca să comunice cu lumea de dincolo. Însă cel mai nebun e arheologul care spune c-ar fi vorba de un tunel de metrou, ceea ce e absurd, pentru că nu sunt urme c-ar fi trecut vreodată vreun tren pe-acolo.”

Arheologul speră că cineva din prezent îi va putea explica care este scopul real al tunelului din Drumul Taberei. ”Până acum am primit doar răspunsuri absurde, că pe-acolo ar urma să treacă metroul, însă sper că voi da și peste cineva care nu e complet nebun. Chiar îmi doresc să aflu povestea acestui tunel misterios”, insistă călătorul în timp.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Monday, 18.11.2019 13:26 IT & Știința

National Cinematografic