Un arheolog din viitor a venit să ne întrebe de ce am făcut tunelul ăla din Drumul Taberei

Un arheolog a călătorit din anul 2174 până în prezent doar că să încerce să-și explice ce se întâmplă în cartierul bucureștean Drumul Taberei. ”În anul 2170, o echipă de arheologi a descoperit un tunel extrem de lung și, aparent, fără utilitate în Drumul Taberei”, a explicat călătorul în timp. ”Și deși timp de 4 ani toți marii arheologi au încercat să găsească o explicație pentru existența tunelului, nimeni n-a găsit niciuna.”

”S-au lansat multe teorii”, a continuat acesta, ”inclusiv unele de-a dreptul fantasmagorice. Un arheolog, de exemplu, a spus că tunelul ar fi fost construit de daci, ca să comunice cu lumea de dincolo. Însă cel mai nebun e arheologul care spune c-ar fi vorba de un tunel de metrou, ceea ce e absurd, pentru că nu sunt urme c-ar fi trecut vreodată vreun tren pe-acolo.”

Arheologul speră că cineva din prezent îi va putea explica care este scopul real al tunelului din Drumul Taberei. ”Până acum am primit doar răspunsuri absurde, că pe-acolo ar urma să treacă metroul, însă sper că voi da și peste cineva care nu e complet nebun. Chiar îmi doresc să aflu povestea acestui tunel misterios”, insistă călătorul în timp.

Scris de Calin
18 noiembrie 2019 11:11
Citește mai mult despre: Drumul Taberei

Alte articole

Vezi mai mult