Un astronom bucureştean a descoperit un loc de parcare la 40 de ani lumină distanţă

La o parte, NASA! Decebal Popescu, un tânăr astronom amator din Capitală, a anunţat în această dimineaţă o descoperire istorică. Bucureşteanul spune că a detectat un loc de parcare la doar 40 de ani lumină de birou, pe care intenţionează să-l ocupe de urgenţă, dacă nu cumva i-o ia înainte vreun gherţoi de la o agenţie spaţială concurentă.

“Ştiţi şi voi, mersul la muncă e un adevărat supliciu, toate locurile bune de parcare pe planete asemănătoare Terrei sunt luate de miliarde de ani. Mai devreme am decis să activez radiotelescopul de pe maşină, deşi nu-mi făceam mari speranţe. Surpriză! Un loc de parcare gol-goluţ, în capătul nostru de galaxie!”, jubilează astronomul, “Faceţi loc, azi vine Decebal devreme la muncă!”

Folosind cea mai modernă tehnologie de propulsie “Dacia Logan” şi o velă solară ataşată la oglinda retrovizoare, Popescu ar putea parca pe locul proaspăt descoperit în circa 44 milioane de ani, însă cercetătorii sunt convinşi că un astronaut cu experienţă ar putea şunta o bună parte din drum dacă reuşeşte să călărească bordura fără să-şi bulească scutul.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

24 februarie 2017 08:26
Citește mai mult despre: astronomie Bucuresti galaxie NASA parcare planete

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult